Zomerexpositie: Sanne gaat circulair

Zomerexpositie: Sanne gaat circulair

Steeds meer mensen zoeken naar manieren om hun negatieve impact op de aarde te verkleinen. Speciaal voor hen organiseert het Centrum voor Natuur en Milieueducatie deze zomer de expositie ‘Sanne gaat circulair’. Een expositie met leuke, praktische tips en inspirerende initiatieven. Want als je weet waar je de meeste negatieve impact hebt, kun je die eenvoudiger omzetten in een positieve bijdrage.

Sanne is een fictieve Amersfoortse vrouw die geniet van haar leven in Amersfoort, terwijl ze zich toch ook zorgen maakt over de negatieve impact die wij als mensen hebben op onze planeet. Aan de hand van eenvoudige stappenplannetjes als de piraminder en de keuzeboom, ontdekt ze wat haar eerste stappen op weg naar minder impact gaat zijn. De expositie is aangevuld met leuke filmpjes, creatieve activiteiten en spelletjes, en is daardoor geschikt voor alle leeftijden.

De expositie is te bekijken tot en met 1 september 2019 in Het Groene Huis op Landgoed Schothorst, Schothorsterlaan 21 in Amersfoort.

Kijk voor meer informatie op www.hetgroenehuisamersfoort.nl/sanne.

31 juli 2019 / door / in

Reageer op dit bericht

[mc4wp_form id="7164"]