Welkom nieuwe Read Shop!

Welkom nieuwe Read Shop!

Wat was ik verbaasd en verbijsterd toen ik vorig jaar terugkwam van vakantie en zag dat de Read Shop in Winkelcentrum Schothorst gesloten was! Hoe vaak heb ik de afgelopen maanden niet gedacht, o, dat haal ik wel bij de Read Shop, o, die is er niet meer! En wat was ik blij toen ik een maand of twee geleden opeens een bord zag staan waarop stond dat hij weer open ging!

Nu is de Read Shop weer open en het verschil mag er zijn! De ruimte oogt veel groter dan voorheen. De vloer is prachtig. Alles is heel smaakvol ingericht. Er is weer een ruim aanbod aan tijdschriften en boeken, maar ook kaarten, kleine cadeaus en kantoorartikelen zijn volop aanwezig. Moeite waard dus om een kijkje te gaan nemen!

3 mei 2019 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

[mc4wp_form id="7164"]