Struinen in de Tuinen

Struinen in de Tuinen

Er werd wat afgestruind op zondag 6 september 2020. De programmamakers hebben vooraf echt zitten zweten, passen en meten. Maar wel met als resultaat dat door de hele gemeente Amersfoort een gevarieerd (corona-proof) programma paraat stond, waaronder een optreden in de Rozenbuurttuin.

 De Rozenbuurttuin was één van de tuinen die ruim genoeg was om het muziek optreden op een veilige corona-proof manier

door te laten gaan. Natuurlijk betekende dat dat er veel extra geregel bij kwam kijken: we moesten een registratielijst heel precies bijhouden, tussen de optredens door de stoelen schoonmaken, zorgen dat mensen goed op afstand van elkaar bleven en een looproute bedenken etcetera.

Maar het was de moeite van al dat extra geregel meer dan waard. We hadden die middag Gwen Rubigo als artiest te gast in de Rozenbuurttuin. Ze deed drie optredens gedurende de middag en zong prachtige covers maar ook een eigen nummer. Het was werkelijk heerlijk om buiten in het zonnetje te zitten en weer eens live muziek te beluisteren. We hebben enorm genoten van Gwen’s muziek, maar zeker ook van het ontvangen van de diverse gasten in onze buurttuin.

Kom gerust ook eens langs in onze Rozenbuurttuin om er een rondje in te lopen of gewoon even lekker op de prachtige zelfgemaakte bank te zitten en te genieten. Van harte welkom!

Heb je vragen over de Rozenbuurttuin? Stuur die dan gerust naar Rozenbuurttuin@gmail.com

 

30/10/2020 / by / in
Comments

Comments are closed here.