Plaats een Bliekje in Kijk op de Wijk » InSchothorst

Plaats een Bliekje in Kijk op de Wijk

Plaats een Bliekje in Kijk op de Wijk

Om Kijk op de Wijk mogelijk te maken kunnen ondernemers een advertentie plaatsen.

 

Hier volgen nogmaals de advertentietarieven:
achterpagina € 300,00; binnenkant voor- of achterpagina € 250,–.
In het binnenwerk: 1/1 pagina € 200,–; ½ pagina € 110,– en

¼ pagina € 60,–.

Ook als ‘gewone’ wijkbewoner kunt u Kijk op de Wijk sponsoren bijvoorbeeld met een kort berichtje op een kwart-bladzijde.

 

Of u plaatst een “Bliekje” voor felicitaties, gezocht, aangeboden en dergelijke. Een Bliekje kost € 1,– per woord of telefoonnummer. Er wordt geen btw gerekend.

Kijk op de wijk wordt elke twee maanden op alle adressen in Ziel- en Schothorst bezorgd. Het bevat wijkgebonden artikelen en
nieuws uit het hele gebied Schothorst-Zielhorst-Hoefkwartier (SZH). Daarnaast berichten we natuurlijk over lopende en nieuwe wijkactiviteiten en
zult u in elk nummer een agenda vinden.

Dat kan op twee manieren.

  1. Stuur een e-mail naar wbt@wijkzielhorst.nl of een whatsapp naar 0611 380 349 met daarin: Bliekje en uw mobiele telefoonnummer en de tekst zoals u die geplaatst wilt zien.

 

  1. Schrijf uw Bliekje (zo duidelijk mogelijk!) op. Zet daarbij uw telefoonnummer. Tel het aantal woorden (straat + huisnummer = 1 woord, een telefoonnummer = 1 woord) en doe uw briefje plus per woord 1 euro in een envelop.

Adresseer die envelop aan WBT Zielhorst en doe hem in de brievenbus van Cellostraat 4 in Zielhorst, of in het postvak van Margriet Guiver-Freeman/Kitchen Delicious in ‘t Middelpunt (Spinetpad 2).

 

U krijgt een Tikkie voor het verschuldigde bedrag en uw Bliekje wordt geplaatst in het eerstvolgende nummer van Kijk op de Wijk. Let op: Bliekjes moeten altijd betaald zijn vóór ze geplaatst worden!

Bliekje 0612 345 678: Marieke, veel succes met je rijexamen! Papa 
Dit voorbeeld kost 7 x € 1,– = € 7,–.

15/03/2021 / by / in
Comments

Comments are closed here.