Organisaties

Kijk op de Wijk #6

Kijk op de Wijk #6

Stijgende prijzen, zorgen over de toestand in
de wereld en de winter in aantocht. Tijd dus
voor een Kijk op de Wijk vol hartverwarmende
berichten.
Prachtig wat de wijk gedaan heeft voor de
vluchtelingen die deze zomer in Sporthal Zielhorst
verbleven. Bewoners kwamen spontaan in actie
om ze een prettige tijd te bezorgen. We hebben
met elkaar voor een warme opvang gezorgd,
aldus gebiedsmanager Olaf de Koning.
Mooi nieuws ook uit Het Plot, een nieuw wooncomplex in het Hoefkwartier. Daar wonen onder
meer statushouders, maar ook mensen die door
economische omstandigheden dakloos zijn
geraakt. Een van hen, Steven, doet zijn verhaal
en vertelt over zijn woonervaringen. Samen
met community coach Omar Benali en andere
bewoners van Het Plot werkt hij aan het opbouwen
van een echte woongemeenschap. Een hele
klus om dat voor elkaar te krijgen, maar het
begin is er.Kijk op de Wijk #6

19/11/2022No comments, , , , , Amersfoort. nieuws | wijkverhalen
Burenhulp SZH

Wie helpen we?

Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarbij een helpende hand welkom is. Bijvoorbeeld door ziekte, bij het ouder worden of wanneer u er alleen voor komt te staan. Alledaagse dingen gaan moeilijker, zoals zware boodschappen dragen of een schilderij ophangen. U kunt bij de Burenhulp terecht als u door persoonlijke omstandigheden hulp nodig heeft.

Welke hulp bieden we?

We bieden kortdurende hulp van maximaal twee uur, zoals

 • Tuinklussen
 • Klussen in huis
 • Technische hulp met telefoon, televisie of computer
 • Hulp bij administratie
 • Verhuishulp, zoals dozen sjouwen
 • Sociale hulp, zoals een gezellig praatje tijdens een kopje koffie of een wandeling
 • Hulp bij boodschappen doen
 • Vervoer, zoals een rit naar het ziekenhuis of naar de dokter

Wat bieden we niet?

De Burenhulp biedt geen medische of lichamelijk verzorgende handelingen. Dus géén zorg die de (thuis)zorg biedt.

Vrijwillige eigen bijdrage en kosten

Voor onze diensten vragen we  een vrijwillige eigen bijdrage. Deze bijdrage komt geheel ten goede aan onze hulpaanbieders.

Materialen en benzinekosten dienen vergoed te worden.

Uw steun is welkom op:

NL89 ABNA 0885 0957 31 t.n.v. Stichting Burenhulp Zielhorst en Schothorst

Hoe werkt het?

U geeft een hulpvraag aan ons door. Wij gaan dan na of wij kunnen helpen. Vervolgens zoeken wij een geschikte hulpaanbieder die telefonisch contact met u opneemt voor het maken van een afspraak. Als we niet kunnen helpen, zoeken wij naar andere oplossingen.

Helpt u graag buurtgenoten?

Sluit u dan aan bij het team. Mail, app of bel ons! We willen graag kennismaken. U kunt zelf bepalen welke klusjes u wilt doen en hoe vaak.

Wie zijn wij?

Burenhulp Ziel- en Schothorst bestaat uit wijkbewoners die als hulpaanbieders in hun vrije tijd graag iets voor hun medemensen doen. Wij helpen u in de tijd die ons ter beschikking staat en doen ons best dat zo goed mogelijk te doen.  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

  In het kader van de wet op de privacy zijn wij verplicht uw akkoord te vragen met ons privacy reglement. Zonder uw akkoord kunnen we uw hulpvraag niet in behandeling nemen.

  Er is een burenhulp app. Als hulpvrager kunt u via onze app uw vraag indienen. Als hulpaanbieder zie je welke klus je hebt geaccepteerd en de detailgegevens.

  Telefoonnummer:
  06 401 812 55

  E-mail:
  burenhulpzielenschothorst@gmail.com

  Hulpaanvraag

  Aanmelden als hulpaanbieder

  Logo - GooglePlayStore

  logo - AppleStore

  17/07/2022Comments Off
  Repaircafé

  Iedere eerste maandag van de maand (als dit een werkdag is en met uitzondering van juli en augustus) wordt van 14:00 – 16:00 uur een Repaircafé gehouden in De Koperhorst, Paladijnenweg 275 (Schothorst).

  Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een kastje waarvan het deurtje niet meer sluit? Weggooien? Mooi niet!

  Er staan diverse vakmensen klaar: elektriciens, een klokkendokter en handige klusvrijwilligers helpen gratis bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Het is heel simpel. Bewoners nemen van thuis iets mee dat kapot is. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies… alles wat het niet meer doet, is welkom. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

  Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt. Maar bovenal willen we met het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, en vaak heel makkelijk.

  12/03/2022Comments Off
  Sjofar

  Het koor werd opgericht als jeugdkoor, nu meer dan 40 jaar geleden, maar is nu een interkerkelijk gemengd koor van zo’ n 35 leden. Naast een jaarlijks concert zingen wij in diensten en vieringen maar ook bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse open monumentendag of evenementen via Scholen in de Kunst.

  De sjofar is een (rams)hoorn, verwijzend naar de hoorn van de ram die geofferd werd door Abraham in plaats van zijn zoon Izaak. De sjofar werd gebruikt tijdens de Joodse eredienst en wordt ook vaak vertaald als ”bazuin”. Het gebruik van de sjofar ging vaak gepaard met muziek en het prijzen van God. Ook werd deze gebruikt in de strijd.

  website

  07/01/2022Comments Offchristelijk | koor | muziek
  City of A

  City of A organiseert activiteiten in Amersfoort voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Om het aanbod nog beter te maken, willen we graag weten wat jij zou willen doen. Ook kun je zelf een activiteit organiseren met hulp van ons. Dus heb je een goed idee? Stuur ‘m in!

  Er wordt nu al van alles georganiseerd voor City of A. Zoals verschillende sporten en activiteiten op het gebied van cultuur, techniek, kunst, muziek en games. Je kunt het aanbod bekijken op Instagram en www.cityofa.nl.

  GOED IDEE?
  City of A biedt veel activiteiten aan, maar misschien nog niet iets dat jij echt leuk vind. Heb je een goed idee voor een activiteit, clinic of workshop waar jij graag aan mee zou doen? Laat het ons dan weten via een DM op Instagram of door een mail te sturen.

  EIGEN ACTIVITEIT ORGANISEREN
  Misschien heb je al nagedacht over een leuke activiteit en zou je deze met bijvoorbeeld je vrienden of hulp van een jongerenwerker of buurtsportcoach willen organiseren. Ook dat kan! Als het maar iets is dat jou én andere jongeren in Amersfoort aanspreekt en je rekening houdt met een aantal criteria. We willen wel graag een duidelijke omschrijving van je idee. Dus denk na over wat de activiteit precies inhoudt, waar je in Amersfoort dit zou kunnen doen en wat daar voor nodig is. Heb je het idee wat verder uitgewerkt? Vul dan het aanmeldformulier in. City of A kijkt dan samen met jou of het mogelijk is om de activiteit uit te voeren, wie je daarbij kan helpen en of er budget voor is.

  Heb je nog vragen of wil je jouw idee eerst bespreken? Stuur dan een mail of een appje naar Danny de Graaf via jongeren@amersfoort.nl of 06 43 14 15 68.

  29/12/2021Comments Off,
  Behoud park Schothorst

  Behoud Park Schothorst is een actiegroep die zich inzet om Park Schothorst nog mooier te maken, zodat we er samen van kunnen genieten! Wij zijn het er daarom niet mee eens dat de gemeente woningen wil bouwen in dit park. Deze woningen zouden in gestapelde vorm worden gebouwd, met ongeveer drie tot vier woonlagen. Wij zijn ervan overtuigd dat er een veel betere bestemming mogelijk is.

  Website

  LOGO BEHOUD PARK SCHOTHORST

  19/11/2022No comments, , , , , Amersfoort. nieuws | wijkverhalen
  De Koperhorst

  Woonzorgcentrum de Koperhorst is een zelfstandige organisatie die verschillende soorten wonen en zorg aanbiedt aan ouderen.
  Tevens is de Koperhorst een wijkontmoetingscentrum waar alle ouderen van harte welkom zijn. Op de website staat veel informatie over wat de Koperhorst voor u kan betekenen.

  Meer informatie op www.dekoperhorst.nl

  Maandelijks verschijnen de “Bijblijvertjes” met nieuws over activiteiten en alles wat van belang is voor bewoners van De Koperhorst en wijkbewoners die aan activiteiten deel willen nemen.

  BijBlijvertjes

  Nieuwsberichten De Koperhorst

  05/09/2021Comments Off
  Het groene huis

  Het Groene Huis is van de gemeente Amersfoort voor de Amersfoorters: om inspiratie of kennis op te doen over natuur en duurzaamheid. Een inspirerende plek om te werken en vergaderen, weg van de drukte, als groene groep of duurzame ondernemer. En een plek om dicht bij huis in de natuur te zijn. Het is een plek voor alle groene organisaties van Amersfoort en organisaties die zich inzetten voor een duurzamer Amersfoort. Het CNME is onderdeel van de afdeling Woon en Werkklimaat van de gemeente en gehuisvest in het Groene Huis.

  Het CNME richt zich voornamelijk op het bevorderen van de maatschappelijke betrokkenheid en het stimuleren van duurzaam gedrag van inwoners. De activiteiten zijn gericht op een groen, gezond en duurzaam Amersfoort door het Werken in Netwerken, het stimuleren van groen vrijwilligerswerk en faciliteren van Natuur- en Milieueducatie gericht op scholen en kinderopvang. Daarnaast verzorgt ze het ecologische beheer van het landgoed met de inzet van vrijwilligers, dienend aan de educatieve doelstelling. Het CNME zorgt ook voor de openstelling van Het Groene Huis met de inzet van vaste medewerkers, vrijwilligers en groene groepen, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Ook is het CNME verantwoordelijk voor het beheer en openstelling van het Middeleeuws erf en het bijpassende educatieve programma.

   

  Voorheen stond vlak bij de huidige plek van het gebouw de voormalige varkens- en kalverenstal uit 1938, een mooi voorbeeld van vooroorlogse boerderijbouw. In 2009 onderging de boerderij een grondige renovatie. Helaas ging het hele pand in september 2010 in vlammen op. In 2015 werd met de herbouw begonnen.

   

  Het nieuwe gebouw is een duurzame- en groene ontmoetingsplek. Het gebouw is ontworpen door Onix NL uit Groningen en de stolpboerderij, een kenmerkend type boerderij, diende als inspiratiebron. Kenmerkend voor een stolpboerderij is de imposante kap. Bij de constructie van het Groene Huis is dit gedeel als een soort schoorsteen gebouwd met grote ramen om licht diep in het gebouw te brengen.

   

  Een bijzonder kenmerk van het gebouw is dat er overal in het gebouw, zowel binnen en buiten, hout is gebruikt. Daarnaast voldoet het gebouw aan alle milieueisen en is gebouwd als duurzaam pand. Het hout is op een milieuvriendelijke manier verduurzaamd. 92 Zonnepanelen op het dak zorgen voor een groot deel van de benodigde energie van het pand.Voor de inrichting zijn zoveel mogelijk tweedehands materialen gebruikt, zoals kapstokhaakjes uit het oude Elizabethziekenhuis, informatiebordjes gemaakt van oude NS borden en tweedehands tafels, stoelen en vitrines.

  01/08/2021Comments Off
  Buurtsportcoach

  Buurtsportcoach


  Sonny Brons

  BSC Schothorst, Zielhorst en Schoolsport

  06 – 34 94 16 74

  Alles in beweging!

  Onze opdracht is zoveel mogelijk inwoners van Amersfoort in beweging brengen. Samen met onze SRO-collega’s creëren wij de optimale condities om jong en oud te laten bewegen en sporten. Beweging is namelijk veel meer dan alleen het fysieke aspect. Beweging verbindt, biedt ruimte in je hoofd, geeft energie en zet mensen weer midden in de maatschappij. Onze missie; samen alles in beweging zetten om zoveel mogelijk inwoners van Amersfoort in beweging te brengen.

  Nieuwsberichten Buurtsportcoach

  Fiets en Wandeltocht op zaterdag 2 april

  De PSA en de buurtsportcoaches zijn blij om de fiets & wandeltocht weer als altijd te kunnen organiseren. We gaan …
  Verder Lezen

  Aan het laden...

  Flyers

  18/02/2021Comments Off,
  WijkMobiel

  Wijkmobiel

  WijkMobiel is een initiatief van inwoners uit de wijk Zielhorst, Schothorst en De Hoef. Wij worden ondersteund door professionele organisaties in de wijk. Wij zijn met WijkMobiel begonnen omdat wij graag vervoer op maat willen realiseren in de wijk. Dit doen wij voor ouderen en mindervalide mensen, zodat zij hun sociale contacten kunnen versterken. Wij noemen het “Vervoer met aandacht!”

  Om u van A naar B te brengen gebruiken wij een elektrische kar en chauffeurs die als vrijwilligers altijd in zijn voor een gezellig praatje. Hij of zij helpt u ook even met uw jas aantrekken en in- en uitstappen. Aandacht voor elkaar vinden wij belangrijker dan het behalen van tijdwinst en wij kiezen daarom voor individueel vervoer van A naar B in de wijken Zielhorst, Schothorst en De Hoef.

  We zetten alles nog eens op een rij:

  * Een enkel ritje met de WijkMobiel kost € 2,00 per keer. Dit kunt u per pin betalen bij de chauffeur. Het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen bij de chauffeur. Dan betaalt u € 7,50 voor 5 ritjes, wat neerkomt op € 1,50 per rit.

  * U kunt uw rit uiterlijk 1 dag van te voren reserveren via 06 40 83 16 47.

  * Vooralsnog draagt u in de WijkMobiel een mondkapje.

  * Het is mogelijk om een rollator mee te nemen. Een rolstoel is niet mogelijk.

  * De WijkMobiel is bedoeld voor kleine ritjes binnen de wijken Zielhorst, Schothorst en Hoefkwartier. Begin- en/of eindpunt van de rit moet in dit gebied liggen.

  Reserveren WijkMobiel

  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

  15/11/2020Comments Offinvaliden | mindervaliden | senioren | vervoer
  Voedselapotheek Schothorst

  Voedselapotheek Schothorst

  Vind je het ook wel eens lastig om een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten? Je bent niet de enige. Dit najaar gaan Dalida en Naomi samen met de inwoners van Schothorst ideeën bedenken om gezond eten lekker, gemakkelijk en betaalbaar te maken. Wil je een steentje bijdragen of heb je een goed idee? Mail dan naar info@voedselapotheek.nl

  08/11/2020Comments Off, VoedselApotheek
  Biljartvereniging ‘t Middelpunt in oprichting

  biljartvereniging ’t Middelpunt is in oprichting! Op dit moment worden alle organisatorische zaken daaromtrent uitgewerkt. Duidelijk is al wel dat de contributie per jaar EUR 30,00 zal bedragen voor volwassen spelende leden, EUR 15,00 voor juniorleden (12 t/m 20 jaar) en EUR 10,00 voor niet-spelende leden. Leden mogen op vertoon van hun lidmaatschapskaart gratis gebruik maken van het biljart en de keuen van ’t Middelpunt. Uiteraard gelden dan de clubregels, die je als lid ontvangt.
  Meer informatie? Bel Anton Laarakker: 0645 828 289. Je kunt je ook meteen aanmelden als lid. Stuur een mail met jouw naam, adres, (mobiel) telefoonnummer, geboortedatum en een pasfoto naar biljartenmiddelpunt@gmail.com. Als je al eerder lid bent geweest van een biljartclub en daardoor jouw KNBB-klasse en je moyenne kent, vermeld die gegevens dan ook in je mail. Nieuwe leden krijgen binnen een paar weken de contributiefactuur voor 2021 en dan is het lidmaatschap tot 31 december 2020 gratis.

  08/11/2020Comments Offontspannen | sporten
  Inloophuis Schothorst

  In het Inloophuis willen wij aandacht schenken aan ieder die dit behoeft. Belangrijk is daarbij dat er ruimte geboden wordt voor ontmoeting en (h)erkenning: mensen kunnen hun talenten ontwikkelen, met anderen hun emoties en ervaring delen en zo gezamenlijkheid ervaren, elkaars “naaste” worden. Wij doen dit vanuit een christelijke levensovertuiging. Vanuit de Bijbel worden ons kernbegrippen aangereikt: barmhartigheid, gerechtigheid, wederkerigheid. Door en voor velen, in en vanuit het Inloophuis, wordt aan deze missie handen en voeten gegeven.

  DAGOPENINGSTIJDEN

  Maandag 14.00-16.00
  Dinsdag 10.00-12.00
  Woensdag 10.00-12.00
  Donderdag 14.00-16.00
  Vrijdag 14.00-16.00
  Zondag 14.00-16.00

  Webste: Inloophuis Schothorst

  Mail:  info@inloophuisschothorst.nl

  Tel:  033 480 190 2

  Open PDF

  02/11/2020Comments Off,