Organisaties

Aan alle verenigingen, organisaties, bedrijven en winkeliers in Schothorst

Vanwege een steeds verdergaande samenwerking tussen de drie wijken Schothorst, Zielhorst en Hoefkwartier worden er nu ook plannen gemaakt voor het bouwen van een gezamenlijke website voor de drie wijken. Zodra die website operationeel is, zal de wijkwebsite InSchothorst.nl uit de lucht gaan.

Mocht uw organisatie of bedrijf een vermelding hebben op de huidige wijkwebsite en wilt u een vermelding op de nieuwe gezamenlijke website, dan kunt u nu alvast een mail sturen naar wijkraadschothorst@gmail.com, met de vermelding van de gegevens van uw organisatie of bedrijf en, als u een eigen website hebt, met een link naar die website. Dat kunt u óók doen als u momenteel géén vermelding op InSchothorst.nl hebt.

Vriendelijke groet, 

Wijkraad Schothorst
31/01/2023Comments Off,
Doe mee aan de prijsvraag: verzin een naam voor onze nieuwe website!
Een paar jaar geleden heeft de gemeente Amersfoort besloten om in haar benadering van de wijken voortaan te gaan werken met negen werkgebieden. Alle wijken van de stad werden ingedeeld in één van die gebieden. Zo zijn Schothorst en Zielhorst, samen met de nieuwe wijk Hoefkwartier, samengevoegd. In de praktijk spreken wij van SZH (ja, daar komen die letters dus vandaan!).
Het is overigens niet de bedoeling van de gemeente om de individuele wijken op te heffen. Sinds deze samenvoeging door de gemeente zijn we vanuit Schothorst en Zielhorst een steeds nauwere samenwerking aangegaan waar dat zinvol is of lijkt. En daarbij namen we ook Hoefkwartier meteen maar mee. We zoeken naar praktische samenwerking in overkoepelende zaken, om onnodige dubbelingen te voorkomen.Zo werd de Nieuwsbrief Zielhorst uitgebreid tot Nieuwsbrief SZH, gingen we samen KijkOpDeWijk SZH uitgeven en werken we nu ook aan een samengevoegd SZH Bewonersteam.
Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de buurtnetwerker voor Schothorst, Zielhorst en Hoefkwartier: Sanja Willems: sanja.willems@indebuurt033.nl of telefonisch 06 42 495 333.
Op dit moment onderzoekt het WBT Zielhorst samen met de Kernraad Schothorst of we ook kunnen komen tot één website voor de drie wijken samen. Maar hoe zouden we die moeten gaan noemen? Wat zou de nieuwe URL kunnen worden? Daarvoor doen we een beroep op de creativiteit van onze bewoners!
Let op de volgende voorwaarden:
* De naam moet gemakkelijk te onthouden zijn.
* De naam mag niet te lang zijn.
* De naam of afkorting mag niet al in gebruik zijn bij een andere organisatie.
Voor de beste naam, die we uiteindelijk zullen gaan gebruiken, loven we een bol.com cadeaukaart uit! Stuur je suggesties vóór vrijdag 3 februari aanstaande naar wbt@wijkzielhorst.nl
23/01/2023Comments Off,
Wijkmaaltijd in Inloophuis Schothorst.

Woensdag 25 januari wordt er weer een heerlijke wijkmaaltijd bereidt en opgediend in Inloophuis Schothorst.

Inloop is vanaf 17: 30 uur. De maaltijd is van 18:00 uur tot 20:00 uur.

Opgeven kan tot maandag 23 januari 15.00 uur via email: info@inloophuisschothorst.nl, of telefonisch via nummer 033-4801902

U betaalt € 6,- voor de maaltijd, € 0,50 voor een glas fris of bier en € 1,- voor glas wijn.

Inloophuis Schothorst, Lancelotpad 18

20/01/2023Comments Off,
Burenhulp SZH

Wie helpen we?

Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarbij een helpende hand welkom is. Bijvoorbeeld door ziekte, bij het ouder worden of wanneer u er alleen voor komt te staan. Alledaagse dingen gaan moeilijker, zoals zware boodschappen dragen of een schilderij ophangen. U kunt bij de Burenhulp terecht als u door persoonlijke omstandigheden hulp nodig heeft.

Welke hulp bieden we?

We bieden kortdurende hulp van maximaal twee uur, zoals

 • Tuinklussen
 • Klussen in huis
 • Technische hulp met telefoon, televisie of computer
 • Hulp bij administratie
 • Verhuishulp, zoals dozen sjouwen
 • Sociale hulp, zoals een gezellig praatje tijdens een kopje koffie of een wandeling
 • Hulp bij boodschappen doen
 • Vervoer, zoals een rit naar het ziekenhuis of naar de dokter

Wat bieden we niet?

De Burenhulp biedt geen medische of lichamelijk verzorgende handelingen. Dus géén zorg die de (thuis)zorg biedt.

Vrijwillige eigen bijdrage en kosten

Voor onze diensten vragen we  een vrijwillige eigen bijdrage. Deze bijdrage komt geheel ten goede aan onze hulpaanbieders.

Materialen en benzinekosten dienen vergoed te worden.

Uw steun is welkom op:

NL89 ABNA 0885 0957 31 t.n.v. Stichting Burenhulp Zielhorst en Schothorst

Hoe werkt het?

U geeft een hulpvraag aan ons door. Wij gaan dan na of wij kunnen helpen. Vervolgens zoeken wij een geschikte hulpaanbieder die telefonisch contact met u opneemt voor het maken van een afspraak. Als we niet kunnen helpen, zoeken wij naar andere oplossingen.

Helpt u graag buurtgenoten?

Sluit u dan aan bij het team. Mail, app of bel ons! We willen graag kennismaken. U kunt zelf bepalen welke klusjes u wilt doen en hoe vaak.

Wie zijn wij?

Burenhulp Ziel- en Schothorst bestaat uit wijkbewoners die als hulpaanbieders in hun vrije tijd graag iets voor hun medemensen doen. Wij helpen u in de tijd die ons ter beschikking staat en doen ons best dat zo goed mogelijk te doen.  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

  In het kader van de wet op de privacy zijn wij verplicht uw akkoord te vragen met ons privacy reglement. Zonder uw akkoord kunnen we uw hulpvraag niet in behandeling nemen.

  Er is een burenhulp app. Als hulpvrager kunt u via onze app uw vraag indienen. Als hulpaanbieder zie je welke klus je hebt geaccepteerd en de detailgegevens.

  Telefoonnummer:
  06 401 812 55

  E-mail:
  burenhulpzielenschothorst@gmail.com

  Hulpaanvraag

  Aanmelden als hulpaanbieder

  Logo - GooglePlayStore

  logo - AppleStore

  17/07/2022Comments Off
  Behoud park Schothorst

  Behoud Park Schothorst is een actiegroep die zich inzet om Park Schothorst nog mooier te maken, zodat we er samen van kunnen genieten! Wij zijn het er daarom niet mee eens dat de gemeente woningen wil bouwen in dit park. Deze woningen zouden in gestapelde vorm worden gebouwd, met ongeveer drie tot vier woonlagen. Wij zijn ervan overtuigd dat er een veel betere bestemming mogelijk is.

  Geen bericht gevonden

  Website

  LOGO BEHOUD PARK SCHOTHORST

  26/12/2021Comments Off
  Het groene huis

  Het Groene Huis is van de gemeente Amersfoort voor de Amersfoorters: om inspiratie of kennis op te doen over natuur en duurzaamheid. Een inspirerende plek om te werken en vergaderen, weg van de drukte, als groene groep of duurzame ondernemer. En een plek om dicht bij huis in de natuur te zijn. Het is een plek voor alle groene organisaties van Amersfoort en organisaties die zich inzetten voor een duurzamer Amersfoort. Het CNME is onderdeel van de afdeling Woon en Werkklimaat van de gemeente en gehuisvest in het Groene Huis.

  Het CNME richt zich voornamelijk op het bevorderen van de maatschappelijke betrokkenheid en het stimuleren van duurzaam gedrag van inwoners. De activiteiten zijn gericht op een groen, gezond en duurzaam Amersfoort door het Werken in Netwerken, het stimuleren van groen vrijwilligerswerk en faciliteren van Natuur- en Milieueducatie gericht op scholen en kinderopvang. Daarnaast verzorgt ze het ecologische beheer van het landgoed met de inzet van vrijwilligers, dienend aan de educatieve doelstelling. Het CNME zorgt ook voor de openstelling van Het Groene Huis met de inzet van vaste medewerkers, vrijwilligers en groene groepen, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Ook is het CNME verantwoordelijk voor het beheer en openstelling van het Middeleeuws erf en het bijpassende educatieve programma.

   

  Voorheen stond vlak bij de huidige plek van het gebouw de voormalige varkens- en kalverenstal uit 1938, een mooi voorbeeld van vooroorlogse boerderijbouw. In 2009 onderging de boerderij een grondige renovatie. Helaas ging het hele pand in september 2010 in vlammen op. In 2015 werd met de herbouw begonnen.

   

  Het nieuwe gebouw is een duurzame- en groene ontmoetingsplek. Het gebouw is ontworpen door Onix NL uit Groningen en de stolpboerderij, een kenmerkend type boerderij, diende als inspiratiebron. Kenmerkend voor een stolpboerderij is de imposante kap. Bij de constructie van het Groene Huis is dit gedeel als een soort schoorsteen gebouwd met grote ramen om licht diep in het gebouw te brengen.

   

  Een bijzonder kenmerk van het gebouw is dat er overal in het gebouw, zowel binnen en buiten, hout is gebruikt. Daarnaast voldoet het gebouw aan alle milieueisen en is gebouwd als duurzaam pand. Het hout is op een milieuvriendelijke manier verduurzaamd. 92 Zonnepanelen op het dak zorgen voor een groot deel van de benodigde energie van het pand.Voor de inrichting zijn zoveel mogelijk tweedehands materialen gebruikt, zoals kapstokhaakjes uit het oude Elizabethziekenhuis, informatiebordjes gemaakt van oude NS borden en tweedehands tafels, stoelen en vitrines.

  01/08/2021Comments Off
  Buurtsportcoach

  Buurtsportcoach


  Sonny Brons

  BSC Schothorst, Zielhorst en Schoolsport

  06 – 34 94 16 74

  Alles in beweging!

  Onze opdracht is zoveel mogelijk inwoners van Amersfoort in beweging brengen. Samen met onze SRO-collega’s creëren wij de optimale condities om jong en oud te laten bewegen en sporten. Beweging is namelijk veel meer dan alleen het fysieke aspect. Beweging verbindt, biedt ruimte in je hoofd, geeft energie en zet mensen weer midden in de maatschappij. Onze missie; samen alles in beweging zetten om zoveel mogelijk inwoners van Amersfoort in beweging te brengen.

  Nieuwsberichten Buurtsportcoach

  Lady only activiteiten

  In 2023 nemen we jou graag mee in onze plannen voor onze Ladies Only activiteiten samen met IDB033: zaalvoetbal clinics …
  Verder Lezen
  Naschoolse Sportactiviteiten

  Naschoolse activiteiten

  De buurtsportcoach heeft een flyer gemaakt van de naschoolse activiteiten. Op de dinsdag en de woensdag is er ruimte voor …
  Verder Lezen

  Buurtsportcoach

  Buurtsportcoach Sonny Brons BSC Schothorst, Zielhorst en Schoolsport 06 – 34 94 16 74 SBrons@SRO.nl Alles in beweging! Onze opdracht …
  Verder Lezen

  Flyers

  18/02/2021Comments Off,
  WijkMobiel

  Wijkmobiel

  WijkMobiel is een initiatief van inwoners uit de wijk Zielhorst, Schothorst en De Hoef. Wij worden ondersteund door professionele organisaties in de wijk. Wij zijn met WijkMobiel begonnen omdat wij graag vervoer op maat willen realiseren in de wijk. Dit doen wij voor ouderen en mindervalide mensen, zodat zij hun sociale contacten kunnen versterken. Wij noemen het “Vervoer met aandacht!”

  Om u van A naar B te brengen gebruiken wij een elektrische kar en chauffeurs die als vrijwilligers altijd in zijn voor een gezellig praatje. Hij of zij helpt u ook even met uw jas aantrekken en in- en uitstappen. Aandacht voor elkaar vinden wij belangrijker dan het behalen van tijdwinst en wij kiezen daarom voor individueel vervoer van A naar B in de wijken Zielhorst, Schothorst en De Hoef.

  We zetten alles nog eens op een rij:

  * Een enkel ritje met de WijkMobiel kost € 2,00 per keer. Dit kunt u per pin betalen bij de chauffeur. Het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen bij de chauffeur. Dan betaalt u € 7,50 voor 5 ritjes, wat neerkomt op € 1,50 per rit.

  * U kunt uw rit uiterlijk 1 dag van te voren reserveren via 06 40 83 16 47.

  * Vooralsnog draagt u in de WijkMobiel een mondkapje.

  * Het is mogelijk om een rollator mee te nemen. Een rolstoel is niet mogelijk.

  * De WijkMobiel is bedoeld voor kleine ritjes binnen de wijken Zielhorst, Schothorst en Hoefkwartier. Begin- en/of eindpunt van de rit moet in dit gebied liggen.

  Reserveren WijkMobiel

  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

  15/11/2020Comments Offinvaliden | mindervaliden | senioren | vervoer
  Voedselapotheek Schothorst

  Voedselapotheek Schothorst

  Vind je het ook wel eens lastig om een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten? Je bent niet de enige. Dit najaar gaan Dalida en Naomi samen met de inwoners van Schothorst ideeën bedenken om gezond eten lekker, gemakkelijk en betaalbaar te maken. Wil je een steentje bijdragen of heb je een goed idee? Mail dan naar info@voedselapotheek.nl

  08/11/2020Comments Off, VoedselApotheek
  Biljartvereniging ‘t Middelpunt in oprichting

  biljartvereniging ’t Middelpunt is in oprichting! Op dit moment worden alle organisatorische zaken daaromtrent uitgewerkt. Duidelijk is al wel dat de contributie per jaar EUR 30,00 zal bedragen voor volwassen spelende leden, EUR 15,00 voor juniorleden (12 t/m 20 jaar) en EUR 10,00 voor niet-spelende leden. Leden mogen op vertoon van hun lidmaatschapskaart gratis gebruik maken van het biljart en de keuen van ’t Middelpunt. Uiteraard gelden dan de clubregels, die je als lid ontvangt.
  Meer informatie? Bel Anton Laarakker: 0645 828 289. Je kunt je ook meteen aanmelden als lid. Stuur een mail met jouw naam, adres, (mobiel) telefoonnummer, geboortedatum en een pasfoto naar biljartenmiddelpunt@gmail.com. Als je al eerder lid bent geweest van een biljartclub en daardoor jouw KNBB-klasse en je moyenne kent, vermeld die gegevens dan ook in je mail. Nieuwe leden krijgen binnen een paar weken de contributiefactuur voor 2021 en dan is het lidmaatschap tot 31 december 2020 gratis.

  08/11/2020Comments Offontspannen | sporten
  Inloophuis Schothorst

  In het Inloophuis willen wij aandacht schenken aan ieder die dit behoeft. Belangrijk is daarbij dat er ruimte geboden wordt voor ontmoeting en (h)erkenning: mensen kunnen hun talenten ontwikkelen, met anderen hun emoties en ervaring delen en zo gezamenlijkheid ervaren, elkaars “naaste” worden. Wij doen dit vanuit een christelijke levensovertuiging. Vanuit de Bijbel worden ons kernbegrippen aangereikt: barmhartigheid, gerechtigheid, wederkerigheid. Door en voor velen, in en vanuit het Inloophuis, wordt aan deze missie handen en voeten gegeven.

  DAGOPENINGSTIJDEN

  Maandag 14.00-16.00
  Dinsdag 10.00-12.00
  Woensdag 10.00-12.00
  Donderdag 14.00-16.00
  Vrijdag 14.00-16.00
  Zondag 14.00-16.00

  Webste: Inloophuis Schothorst

  Mail:  info@inloophuisschothorst.nl

  Tel:  033 480 190 2

  Open PDF

  02/11/2020Comments Off,