Omgekeerd inzamelen voor Schothorst komt langzaam naderbij

Omgekeerd inzamelen voor Schothorst komt langzaam naderbij

In september heeft het college van Burgemeester en wethouders het Definitieve locatieplan voor de ondergrondse containers voor restafval in Schothorst Noord en Zuid vastgesteld. In dit locatieplan zijn 59 locaties bepaald voor in totaal 64 ondergrondse restafvalcontainers in Schothorst. Deze locaties zijn na bewonersparticipatie en een procedure waarbij zienswijzen konden worden ingediend, tot stand gekomen.

De ondergrondse restafvalcontainers in Schothorst zullen binnenkort geplaatst worden. Na plaatsing van de ondergrondse containers start de nieuwe afvalinzameling in Schothorst. De datum is nog niet bekend, of nog niet bekendgemaakt.

Zijn de nieuwe restafvalcontainers al geplaatst in jouw buurt? Op deze kaart* kun je zien waar ze komen. De verschillende buurtjes die op een zekere restafvalcontainer zijn aangewezen hebben allemaal dezelfde kleur. Zoek jouw huis op op de kaart; ergens in het buurtje met dezelfde kleur staat een stip met diezelfde kleur met een nummer ernaast. Daar komt de container te staan.

Kun je je restafval ook een in andere container kwijt? Het antwoord op deze en andere vragen vind je op deze pagina van de gemeente. Ook op deze pagina vind je veel informatie.

 

*Terwijl de definitieve locaties nu dus zijn aangewezen, heet deze kaart nog ‘Concept Locatieplan’. Het kan dus zijn dat deze kaart nog niet de definitieve locatie aangeeft voor jouw restafvalcontainer.

8 oktober 2019 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

[mc4wp_form id="7164"]