Slow Sports in Park Schothorst » InSchothorst

Slow Sports in Park Schothorst

Slow Sports in Park Schothorst

Heb je wel eens gedacht: ja, ik wil wel sporten buiten, maar het ziet er zo zwaar uit. Hardlopen, bootcamps….laat maar zitten.

Dan is Slow Sports wellicht wat voor je! In een groep van maximaal 10 personen wandelen we door Park Schothorst en afwisselend doen we oefeningen om je kracht, flexibiliteit, balans en conditie te behouden en vergroten. We gebruiken oefeningen uit diverse takken van sport, zoals yoga, krachttraining, pilates en dans.

Spelelementen met een bal of pionnen zijn een leuke afwisseling en trainen vaak ook nog de lachspieren. We sluiten af met een ontspanningsoefening en een kopje thee voor de liefhebber. Voorop staat: Je beweegt op je eigen niveau!

Slow Sports staat voor plezier en genieten van bewegen met elkaar. Met aandacht voor jouw persoonlijke wensen en grenzen. Je mag jezelf uitdagen om iets meer of anders te doen, alles op jouw eigen tempo. De groep is er om je aan te moedigen als het een keer wat minder lukt. Zo blijf je met plezier in beweging.

Slow Sports Amersfoort wordt begeleid door Rolien. Zij is leefstijlcoach, en heeft speciale aandacht voor jouw specifieke uitdaging bij bewegen.

Word je al blij van het idee om met Slow Sports Amersfoort kennis te maken? Mail, bel of whatsapp Rolien voor een gratis proefles! rolienmollema@ziggo.nl / 06 44 124 192

Op dit moment zijn er in Park Schothorst lessen op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur en op vrijdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur.

De lessen zijn geschikt voor mensen met geen, weinig of matige sportervaring.

bosbuiging.jpg

02/07/2021 / 2 Comments / by / in
Comments