Inloop wijkbewoners niet-Nederlandse afkomst » InSchothorst

Inloop wijkbewoners niet-Nederlandse afkomst

Inloop wijkbewoners niet-Nederlandse afkomst

Hoeveel mensen van niet-Nederlandse afkomst wonen er in Schothorst, Zielhorst en Hoefkwartier?

We denken dan niet alleen aan Noord-Afrika of West-Azië, maar ook aan alle andere Europese, Noord- en Zuid-Amerikaanse en Aziatische landen.

Er zijn mensen die hier al (bijna) hun hele leven wonen, maar ook redelijk recente ‘landverhuizers’. Ook de redenen van de verhuizing naar Nederland kunnen heel verschillend zijn.

Het lijkt ons leuk om eens met elkaar uit te wisselen: wat missen we van ons moeder- of vaderland, en wat helemaal niet? Kennen we onze Nederlandse buren? Wat vinden we van de Nederlandse taal? Enz. enz. We zijn ook benieuwd naar de verschillende talen!

Lijkt het jou ook leuk om hier eens over van gedachten te wisselen met mensen die in elk geval deels dezelfde ervaringen hebben? Kom dan op woensdag 4 augustus naar de Huiskamer van ‘t Middelpunt en zie wie er nog meer zit(ten).

Misschien heb jij een buur of een kennis die onvoldoende Nederlands spreekt of leest om deze uitnodiging te begrijpen. Doe hem/haar dan een plezier en wijs op deze mogelijkheid om meer mensen te leren kennen! En kom gerust zelf mee!

4 augustus 9:00 – 16:30 uur: Speciale Inloop voor wijkbewoners van niet-Nederlandse afkomst in ‘t Middelpunt

Meer informatie vooraf? Bel Margriet van het WBT: 06 11 38 03 49.

19/07/2021 / by / in
Comments

Comments are closed here.