Gespreksgroep voor mantelzorgers dementie » InSchothorst

Gespreksgroep voor mantelzorgers dementie

Gespreksgroep voor mantelzorgers dementie

Eind september is het Wereld Alzheimer Dag. Het Ontmoetingscentrum van de King Arthur Groep start dan ook een gespreksgroep voor mantelzorgers: vanaf maandag 20 september elke drie weken – in totaal 10 bijeenkomsten.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor u als u de directe zorg hebt voor iemand met dementie. Het kan zijn dat u net de diagnose heeft gehoord of al langere tijd geleden. Uw leven is veranderd. U heeft een meer verzorgende rol gekregen in relatie tot uw partner, vader of moeder. U hebt behoefte aan het delen van uw ervaringen, een luisterend oor, erkenning en herkenning.

De groep bestaat uit maximaal 8 tot 10 deelnemers en samen stemt u af welke onderwerpen er worden besproken, bijgestaan en begeleid door een gespreksleider met ruime ervaring in de dementiezorg.

Bij ons zijn mantelzorgers van mensen met dementie van niet pluis tot en met de laatste fase welkom. Deelname is gratis en uw naaste hoeft niet per se zorg te ontvangen van de King Arthur Groep.

We komen bijeen in de Grote keuken van ‘t Middelpunt (Spinetpad 2). Inloop vanaf 10:15 uur. We starten om 10:30 uur en ronden af rond 11:30 uur.

Zit u in de knel omdat uw naaste niet alleen thuis kan blijven? Wij denken graag met u mee.

Wilt u meedoen in de gespreksgroep? Bel Samantha Mazenier op nummer 06 41 11 40 92 of mail naar samantha.mazenier@kingarthurgroep.nl.

07/09/2021 / by / in
Comments

Comments are closed here.