Beweegstraat Amersfoort in Schothorst » InSchothorst

Beweegstraat Amersfoort in Schothorst

Beweegstraat Amersfoort in Schothorst

Veel mensen willen weer samen sporten en bewegen. Helaas is dat in deze periode niet altijd te doen. Alle binnensportaccommodaties zijn gesloten waardoor dit moeilijk is. En dat terwijl sporten juist zo goed is voor je gezondheid.

In Amersfoort kun je vanaf 6 april sporten en bewegen in de beweegstraat.

De beweegstraat wordt elke dinsdag georganiseerd. In Schothorst gebeurt dat bij voetbalvereniging VVZA, Hoolesteeg 6 in de wijk Schothorst. Hier kun je aan je kracht en conditie werken. Dit gebeurt met diverse sport-, spel- en fitnessonderdelen in groepen van 4 mensen.

Een uur lang word je samen met je groepje begeleid door een buurtsportcoach. Hij/zij gaat 4 verschillende stations met je af. Aan het eind kun je een kop koffie to go kopen en hopelijk moe maar voldaan verder genieten van je dag.

Hoe meld je je aan?

Via de link onder aan de pagina kun je je aanmelden voor een dag en voorkeurstijd. Een dag van tevoren krijg je van ons een e-mail met het tijdstip waarop je kunt komen.

Het is belangrijk dat je in je sportkleding naar de locatie komt aangezien er geen omkleedfaciliteiten zijn. Vervolgens zullen we een korte gezondheidscheck doen vanwege de huidige coronamaatregelen.

Wil je na het sporten graag nog in contact komen met een van de professionals uit jouw wijk (denk aan wijkteam, jongerenwerker of een buurtsportcoach), dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Wij zullen je dan in contact brengen met de desbetreffende professional.

Deelname aan de beweegstraat is GRATIS.

 Natuurlijk houden wij ons bij en in de beweegstraat aan de geldende coronaregels. Wij hopen dat jij dat ook doet.

 

https://sro.nl/buurtsportcoach/agenda/beweegstraat-amersfoort/

01/04/2021 / by / in ,
Comments

Comments are closed here.