Bedank vrijwilligers 033 » InSchothorst

Bedank vrijwilligers 033

Bedank vrijwilligers 033

Bedank de vrijwilligers van 033!

Welke vrijwilligers in Amersfoort maken voor jou het verschil? Bedank hen voor hun inzet en geef of stuur ze een gratis kaart die op verschillende plekken in de stad te verkrijgen is. Zet vrijwilligers deze zomer in het zonnetje!

Gratis bedankkaarten

Wie zorgt ervoor dat de clubkas op orde is, drinkt altijd een kopje koffie met je oma of organiseert de leukste feesten voor jouw buurt? Iedere dag weer zetten honderden vrijwilligers zich in de gemeente in voor een ander. Voor hen is het vaak dankbaar werk, maar zeker ook voor jou. Door hun inzet gebeurt er veel in de stad en dat is een bedankje waard! Op verschillende plekken in de stad kun je een gratis kaart ophalen. Deze kun je met een mooie boodschap erop geven aan jouw favoriete vrijwilliger of bijvoorbeeld aan alle vrijwilligers die bij jouw vereniging of organisatie actief zijn. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de buurman die af en toe helpt in de tuin, of de buurvrouw die op jouw huisdieren past als je op vakantie bent.

De gratis ansichtkaarten zijn ontworpen door vrijwilligers van diverse organisaties in de stad en inwoners die veel contact hebben met vrijwilligers. Waaronder cliënten van Boogh en de kinderen van de Buitenkasten.

Vrijwilligerswerk

2021 is landelijk uitgeroepen tot het jaar van de vrijwillige inzet. Op verschillende manieren brengen wij dit jaar het vrijwilligerswerk onder de aandacht en zetten we vrijwilligers in het zonnetje. Dat doen wij samen met Indebuurt033 en organisaties waar vrijwilligers actief zijn. Wil jij je ook inzetten voor ander? Kijk in de vrijwilligersvacaturebank voor een actueel aanbod van alle vrijwilligersvacatures.

30/08/2021 / by / in
Comments

Comments are closed here.