Leefstijlcoach in de apotheek

Leefstijlcoach in de apotheek

Email

‘’Kan ik niet wat minder geneesmiddelen gebruiken?’’ ‘’Het zijn er zoveel, helpt het eigenlijk wel?’’ Dit krijgen de assistentes van Apotheek Orion vaak van mensen aan de balie te horen. Misschien herkent u zich hier ook wel in.

Om mensen te helpen naar een gezondere leefstijl en hiermee wellicht het aantal geneesmiddel te verminderen is Apotheek Orion met een nieuw project gestart. In samenwerking met leefstijlcoach Hilda Mossink en afstudeerstudenten van de Hogeschool Utrecht is het project ‘leefstijlcoach in de apotheek’ opgericht.

Apotheek Orion biedt elke woensdagmiddag gratis eerste consulten aan met leefstijlcoach Hilda Mossink. Samen met Hilda worden uw gewoontes onder de loep genomen. Veel dagelijkse activiteiten doen we op de automatische piloot, we denken er niet bij na. Kleine veranderingen in uw leefstijl kunnen al veel gezondheidswinst opleveren. Het aantal pillen dat u slikt kan op den duur verminderen. Tijdens het gratis (digitaal of fysiek) 1 op 1 consult worden uw wensen en gewoontes besproken en kijken we welke eerste stap(pen) u kunt zetten.

Leefstijlcoach bij Apotheek Orion
Wat wilt u bereiken – met welk plan gaat u aan de slag – wat is lastig in de praktijk–hoe leer je blij zijn met wat er wél lukt –hoe verander je gewoontes – wat heeft u nodig om het vol te houden?

Wilt u meer informatie bezoek de website www.apotheekorion.nl/leefstijl-in-de-apotheek/
Bent u enthousiast en wilt u ook een gratis consult met de leefstijlcoach? Open de camera app en scan de QR-code.

QRcode.png

21/11/2020 / by / in
Comments

Comments are closed here.