Hulp nodig bij de belastingaangifte? Loop geen aftrekposten mis!

Hulp nodig bij de belastingaangifte? Loop geen aftrekposten mis!

Indebuurt033 biedt inwoners van Amersfoort met een minimuminkomen hulp bij het invullen van de belastingaangifte 2018. De praktijk leert dat mensen daar vaak moeite mee hebben, waardoor er inkomsten worden misgelopen.

Het project ‘Aangifte 2018’ is speciaal bedoeld voor inwoners van Amersfoort die…

  • moeite hebben met het invullen van de belastingaangifte,
  • geen lid zijn van een bond,
  • niet terechtkunnen bij de Belastingdienst en
  • een inkomen hebben dat niet hoger is dan € 30.500,- bruto per jaar voor een meerpersoonshuishouden en niet hoger dan € 22.500 voor een éénpersoonshuishouden.

Op afspraak

Voor hulp bij het invullen van de belastingaangifte 2018 kunnen inwoners van 5 maart tot en met 26 april 2019 op afspraak terecht bij één van de vier Informatiewinkels van Indebuurt033. Voor het maken van een afspraak kun je vanaf 18 februari langskomen bij een Informatiewinkel. Die informatiewinkel voor het gebied waar Schothorst onder valt bevindt zich in De Groene Stee in Liendert:

Informatie033 Liendert
Wiekslag 92 (De Groene Stee)
3815 GS Amersfoort
T: 033 – 3036420
E: liendert@indebuurt033.nl
Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9 tot 13 uur.

Benodigde gegevens

Voor het invullen van de belastingaangifte 2018 heeft de medewerker van de Informatiewinkel een aantal gegevens nodig. Als je een afspraak in de winkel komt maken, krijg je een afspraakbevestiging, samen met een lijst met de benodigde gegevens mee. Om die reden kun je de afspraak ook niet telefonisch maken. Deze gegevens moeten meegenomen worden naar de afspraak.

Ook is het belangrijk dat je beschikt over een werkende DigiD. Ook daarmee kan de medewerker van de Informatiewinkel je helpen, als je er nog geen hebt.

Ook voor andere vragen, bijvoorbeeld over geld, recht, vrijwilligerswerk, mantelzorg, of andere ondersteuning kunnen inwoners van maandag t/m donderdag van 9:00 – 13:00 uur terecht bij de Informatiewinkels.

14 februari 2019 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

[mc4wp_form id="7164"]