Hitte in Schothorst

Hitte in Schothorst
Weet u het nog? Die warme zomer van vorig jaar? De klimaatverandering belooft vaker extreem warme zomers. Wat voor gevolgen heeft dat voor u? Voor uw dagelijkse bezigheden? Voor de mensen om u heen én voor uw buurt en wijk? MeetjeStad!, een samenwerkingsproject van o.a. de gemeente Amersfoort, de Hogeschool Amsterdam en WAR onderzoeken de gevolgen van hitte in Schothorst. Op 23 april is er een avond over hitte in Het Groene Huis. Aanvang 19:30. Einde 21:30. Toegang gratis en van te voren aanmelden niet nodig. Bent u erbij?
Op deze avond deelt MeetjeStad! de kennis die tot nu toe is opgedaan. Hogeschool van Amsterdam vertelt over alle gevolgen die extreme hitte kan hebben op een stad. En samen kijken we naar wat de gevolgen voor Schothorst zijn.

Programma

19.30 inloop met koffie en thee

20.00 uur delen van ervaringen van afgelopen zomer

20.15 presentatie Hogeschool van Amsterdam over gevolgen van hitte in de stad

21.00 hoe en waar worden de gevolgen in Schothorst ervaren.

Meer weten?

Zie voor de mind-map hitte: https://ruimtelijkeadaptatie.nl/actueel/actueel/interviews/waarom-steden/

Er is ook een interactieve mind-map in de maak. Achter elk gevolg van hitte schuilt een factsheet met daarin meer informatie over het gevolg, suggesties voor maatregelen en links naar kaartmateriaal om de kwetsbaarheid meer inzichtelijk te maken. De beta-versie staat op: http://www.hittebestendigestad.nl/mindmap/

Voor vragen: info@meetjestad.net

16 april 2019 / door / in
Reacties

Reageer op dit bericht

[mc4wp_form id="7164"]