Hartverwarmende verhalen over mooie ontwikkelingen in coronatijd

Hartverwarmende verhalen over mooie ontwikkelingen in coronatijd

De coronacrisis stelt ons voor ongekende uitdagingen. Het maakt ons werk vaak lastig. Tegelijk zien we dat het aanzet tot mooie initiatieven, creatieve oplossingen en bezinning op hoe het ook anders kan. Om deze bewegingen kracht bij te zetten, haalt de gemeente mooie verhalen op en deelt deze wekelijks via de sociale media van de gemeente. De eerste verhalen zijn ook in de rubriek ‘Samen tijdens corona’ in De Stad Amersfoort verschenen.

Zie hier de eerste vier verhalen die verschenen zijn.

De situatie waarin we nu zitten verbindt
Speelgoed krijgt tweede leven in groepshuizen
Het klinkt misschien onaardig, maar ik vind deze situatie heerlijk
Zonder corona had ik geen taalmaatje gehad

Delen van deze verhalen is fijn. Zo zetten we de mensen wie het gaat gezamenlijk in het zonnetje en inspireren we anderen.

Kom jij ook goede voorbeelden tegen van wat deze situatie ook oplevert aan mooie initiatieven, oplossingen of manieren van werken waar we van kunnen leren, voor nu en hierna? Die misschien juist weer een andere kant belichten? Stuur je tip naar sociaaldomein@amersfoort.nl.

En gaat het over een initiatief in Schothorst, stuur het dan ook naar redactie@inschothorst.nl. Of plaats zelf een artikel op de website (wel met je e-mailadres, uiteraard).

12 mei 2020 / door / in

Reageer op dit bericht

[mc4wp_form id="7164"]