Week van de ontmoeting
Week van de ontmoeting

Datum/Tijd

27/09/18 - 06/10/18
Hele dag

Categorieën


Kaart niet beschikbaar

Erbij horen, gezien worden, ontmoeten op de meest simpele manier, iedereen heeft er behoefte aan. Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend. Daarom willen wij extra aandacht geven aan elkaar ontmoeten tijdens de “Week van de ontmoeting” van 27 september tot en met 6 oktober 2018.

Een week lang willen we alle initiatieven en organisaties op het gebied van ontmoeting in de stad laten bruisen, samenwerken, uitlichten en een podium geven zodat de inwoners van Amersfoort op een laagdrempelige manier in contact komen met hun buren, wijkbewoners en stadsgenoten.

Dit willen we doen door de initiatieven en organisaties enthousiast te maken om op een ludieke/laagdrempelige manier hun ontmoetingsactiviteit extra in het zonnetje te zetten. Deze activiteiten zullen we extra promoten in de kranten/websites en andere communicatie­middelen van de stad. Ook willen we manieren bedenken om juist de mensen die nu nog niet gaan, maar wel daar behoefte aan hebben, uit te nodigen, mee te nemen naar deze activiteiten.

Wat willen we samen bereiken?

  • Meer inwoners die op de hoogte zijn van de ontmoetingsactiviteiten in de stad
  • Meer inwoners die daadwerkelijk gebruik maken van de ontmoetingsactiviteiten
  • Meer inwoners die naar elkaar omzien, elkaar gedag zeggen en elkaar durven vragen om hulp als dat nodig mocht zijn.

Naarmate er meer details bekend zijn, zullen ze onder andere op deze website gepubliceerd worden.

27/09/18 – 06/10/18 @ Hele dag – Erbij horen, gezien worden, ontmoeten op de meest simpele manier, iedereen heeft er behoefte aan. Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend. Daarom willen wij extra aandacht geven aan elkaar ontmoeten tijdens de “Week van de ontmoeting” van 27 september tot en met 6 oktober 2018. Een week lang willen we alle initiatieven en organisaties […]