Voortburgeren
Voortburgeren

Datum/Tijd

23/09/21
10:00 - 12:00

Locatie
De Hoeksteen

Categorieën


Kaart wordt geladen...

Voor vrouwen met een andere culturele achtergrond kan het best lastig zijn om mee te doen in de samenleving, vooral als er sprake is van een klein of geen sociaal netwerk, of armoede. Voortburgeren is opgezet om deze vrouwen actiever deel te laten nemen, in de wijk en eigen leefomgeving.

Voortburgeren is het duwtje dat veel vrouwen nodig hebben om ook echt de samenleving in te gaan en mee te doen. Voortburgeren gaat niet over inburgering, over het leren van de Nederlandse taal of Nederlandse gebruiken. Het gaat over participatie voor en door vrouwen. Zij organiseren zelf activiteiten, nemen actiever deel aan de samenleving en worden op die manier nog meer wegwijs in de buurt.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Voortburgeren, (taal)ondersteuning of maatjesprojecten, neem contact met ons op,

Bel:   033 – 204 8677 of

Mail: info@indebuurt033.nl.

Kom langs:

informatiewinkel Liendert

Wiekslag 92  “De Groene Stee” ( 033 – 3036420)

23/09/21 @ 10:00 – 12:00 – Voor vrouwen met een andere culturele achtergrond kan het best lastig zijn om mee te doen in de samenleving, vooral als er sprake is van een klein of geen sociaal netwerk, of armoede. Voortburgeren is opgezet om deze vrouwen actiever deel te laten nemen, in de wijk en eigen leefomgeving. Voortburgeren is het duwtje dat […]