Kerkdienst

Datum/Tijd

zo 22 mei
10:00 - 11:00

Locatie
De Hoeksteen

Klaartje Donzepad 59
3813 JJ Amersfoort

Categorieën:


Kaart wordt geladen...

De Hoeksteen is een eigentijdse, veelkleurige, open Protestantse geloofsgemeenschap waar mensen tot hun recht mogen komen: jong en oud, op zondag en door de week. We geloven dat we elkaar gegeven zijn om het leven te vieren en vreugde, zorgen en verdriet te delen. Zo kunnen we worden die wij mogen zijn. In het voetspoor van Jezus Christus, tot heil van onszelf en onze naaste en tot eer van God. 

Sinds oktober mogen wij nog maar dertig mensen verwelkomen in de dienst en moeten we dus weer met een reserveringssysteem gaan werken, ook voor de vesperdiensten. Ook voor kinderen voor de oppas, kinderdienst, basiscatechese en JOKE moet gereserveerd worden, ook al tellen ze gelukkig niet mee bij de dertig mensen in de dienst. Meer informatie hier.

Klik hier om te reserveren.

U kunt de viering ook thuis volgen via kerkdienstgemist.nl of via de livestream op de dag zelf, later via ons YouTubekanaal. Als je TV provider ook de YouTube app levert, kun je de dienst op je televisie volgen. Open de Youtube app en typ ‘hoeksteen amersfoort’.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina.

De Hoeksteen is een eigentijdse, veelkleurige, open Protestantse geloofsgemeenschap waar mensen tot hun recht mogen komen: jong en oud, op zondag en door de week. We geloven dat we elkaar gegeven zijn om het leven te vieren en vreugde, zorgen en verdriet te delen. Zo kunnen we worden die wij mogen zijn. In het voetspoor van Jezus Christus,…