Haardpraat voor mannen
Haardpraat voor mannen

Haardpraat voor mannen

Datum/Tijd

23/04/21

19:30 - 22:00

Locatie
Inloophuis Schothorst

Categorieën


Kaart wordt geladen...

Haardpraat voor mannen

De Haardpraat is een activiteit van het Inloophuis Schothorst. De intentie is om een veilige en vertrouwde plek te bieden voor mannen uit de buurt met diverse etnische achtergronden. Binnen deze veilige plek mag alles wat zich aandient gedeeld worden. Van belang hierbij is dat alles wát gedeeld wordt ook daadwerkelijk binnenshuis blijft! Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle deelnemers.

De warmte van het haardvuur staat symbool voor onze wensen en verlangens en door het delen ervan, ontstaat er verbinding met en ruimte voor elkaar. Politiek en religie blijken moeilijke gespreksonderwerpen te zijn. We willen vooral onderwerpen uit onze persoonlijke situaties bespreken.

Voor koffie, thee en haardhout wordt gezorgd. Een vrijwillige bijdrage hiervoor is van harte welkom. De deelnemers kunnen ook zelf iets te eten en/of te drinken meenemen, dit om de gezelligheid van de bijeenkomst ná de koffie te ondersteunen.

De plek is rond de haard in de achtertuin van het Inloophuis Schothorst, Lancelotpad 18, Amersfoort. Wij komen elke vierde vrijdag van de maand bij elkaar van 19.30 uur tot 22.00 uur. Bij slecht weer kunnen wij de woonkamer van het Inloophuis gebruiken.

Aanmelden per e-mail of per telefoon: 033-4801902. Wees welkom bij de stralende haard! Wij verheugen ons op jullie komst.

Sahin Eksik en Theo Kolman

23/04/21 @ 19:30 – 22:00 – De Haardpraat is een activiteit van het Inloophuis Schothorst. De intentie is om een veilige en vertrouwde plek te bieden voor mannen uit de buurt met diverse etnische achtergronden. Binnen deze veilige plek mag alles wat zich aandient gedeeld worden. Van belang hierbij is dat alles wát gedeeld wordt ook daadwerkelijk binnenshuis blijft! Dit is […]