Beleef Schothorst 2019
Kaart wordt geladen...

Beleef Schothorst 2019

Datum/Tijd

14/09

10:00 - 15:00

Locatie
WINKELCENTRUM SCHOTHORST

Categorieën


Beleef Schothorst 2019

Zaterdag 14 september vindt voor de vierde maal de manifestatie ‘Beleef Schothorst’ plaats.

Activiteiten

Op Beleef Schothorst is er iets te doen en te beleven voor alle inwoners van Schothorst, jong en oud. Voor de jeugd is er een sportief evenement en er komt een goochelaar die jong en oud zal weten te vermaken.

Verder kan iedereen kennismaken met allerlei organisaties die in Schothorst actief zijn om er een nog groenere, leukere en gezelligere wijk van te maken (zie hieronder). U kunt ze leren kennen maar zelf ook uw ideeën kwijt hoe het in Schothorst nog beter kan worden.

Thema: 5G

Het thema van Beleef Schothorst 2019 is “Schothorst gaat 5G”: Groen, Gastvrij, Gezellig, Gasloos en Gezond.

Groen: De Gemeente heeft €50.000 beschikbaar gesteld voor de vergroening van ons winkelcentrum. De plannen zijn gemaakt door een groep wijkbewoners en op Beleef Schothorst kun je de verschillende onderdelen van het plan komen bekijken en stemmen op de leukste. Ook kun je vragen stellen of je aanmelden om te helpen bij aanleggen/onderhouden.

Gezond: De GGD komt met een stand over gezonde voeding en via de SRO kun je zien wat er allemaal aan sportactiviteiten mogelijk is in Schothorst.

Gezellig: De markt wordt zeker gezellig, maar ook de wijkraad steunt veel initiatieven die het mogelijk maken elkaar te ontmoeten of samen wat te ondernemen.

Gasloos: Het gasloos worden van Schothorst roept nog bij velen vragen op en terecht: het wordt een gigantische operatie voor Schothorst. De gemeente en Energie033  zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Gastvrij: Dat straalt er op Beleef Schothorst bij alle kramen van af! Alle inwoners van Schothorst zijn welkom!

Waar?

De manifestatie vindt plaats in Winkelcentrum Schothorst (Pieter Stastokerf). In geval van (heel) slecht weer kunnen we uitwijken naar De Hoeksteen (achter de Jumbo).

Dus zaterdag 14 september van 10:00 tot 15:00 Beleef Schothorst in Winkelcentrum Schothorst of (hopelijk niet!) in De Hoeksteen.