AD(H)D Café
AD(H)D Café

AD(H)D Café

Datum/Tijd

09/04/21

19:30 - 22:00

Locatie
St. Ansfriduskerk

Categorieën


Kaart wordt geladen...

AD(H)D Café

Het AD(H)D-café vindt normaal plaats in De Koperhorst, maar vanwege de coronamaatregelen is er tijdelijk een ander onderkomen gevonden.

Dit café is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met AD(H)D (ADHD/ADD), een plek om met lotgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken.
Ook familie, vrienden en andere belangstellenden met vragen over ADHD of ADD zijn van harte welkom.

Impuls & Woortblind, de landelijke patiëntenvereniging voor volwassenen met ADD, ADHD, dyslexie en dyscalculie, ondersteunt en faciliteert het landelijke netwerk van AD(H)D café’s. Voor meer informatie: www.impulsenwoortblind.nl.

De toegang is € 2,- (contant) en tijdens de avonden kan iedereen in- en uitlopen wanneer hij of zij dat wil. Aan de bar zijn tegen bescheiden prijzen (PIN-betaling verplicht) drankjes verkrijgbaar. Er ligt materiaal ter inzage, bijvoorbeeld het Impuls Magazine en informatie over de concrete ondersteuning die de vereniging kan bieden.
Er zijn genoeg mensen met boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Al snel ontstaat er een plezierige, openhartige sfeer op deze avonden. Gelachen wordt steevast er ook!

Wees welkom elke tweede vrijdag van de maand om een drankje te halen en mee te doen!

AD(H)D-café Keistad
Tweede vrijdag van de maand behalve juli en augustus
van 19.30 – 22.00 uur
Locatie: St Ansfriduskerk, ingang rechts van de hoofdingang.
Jacob Catslaan 28, 3818 WK Amersfoort.

Gratis parkeren voor de kerk.
OV: diverse bussen vanaf CS tot halte Vondellaan; deze laan één blok aflopen, rechtsaf Jacob Catslaan.

Helaas is aanmelding en toelating vooraf verplicht:
adhdcafe1.amersfoort@gmail.com

Voor meer informatie en plaatsing op de mailinglijst:
adhdcafe1.amersfoort@gmail.com
Jan Willem (0623) 777 371

09/04/21 @ 19:30 – 22:00 – Het AD(H)D-café vindt normaal plaats in De Koperhorst, maar vanwege de coronamaatregelen is er tijdelijk een ander onderkomen gevonden. Dit café is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met AD(H)D (ADHD/ADD), een plek om met lotgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken. Ook familie, vrienden en […]