Duurzaam Schothorst » InSchothorst

Duurzaam Schothorst

Duurzaam Schothorst

Duurzaam Schothorst

Welkom op de pagina van Duurzaam Schothorst. Deze pagina is bedoeld om de wijkbewoners te informeren en te inspireren op het gebied van duurzaamheid.

Schothorst duurzaam maken, dat is het doel van Duurzaam Schothorst. Dit kan op veel manieren. Op dit moment zijn er de volgende projecten die lopen.

Schothorst Zuid Aardgasvrij.

Dit project is door de gemeente Amersfoort gestart en gaat over de energietransitie in Schothorst Zuid. Meer informatie vind je hier:(https://duurzaam033.nl/project/5098/schothorst-zuid-aardgasvrij

Warmtecentrale Schothorst

Bij dit project wordt verkend of het mogelijk is een warmtecentrale te ontwikkelen op basis van oppervlaktewater van het Valleikanaal. Meer info vind je hier:
(https://duurzaam033.nl/project/5230/warmtecentrale-schothorst-zuid)

De links op deze pagina verwijzen naar de site van Duurzaam033. Als je ook een project wilt lanceren of mee wilt doen aan een project, dan kun je jezelf aanmelden op Duurzaam033 (https://duurzaam033.nl/aanmelden). Dit is geheel gratis en verplicht je tot niets. Duurzaam033 voldoet volledig aan de AVG wetgeving.

Wil je meer informatie over Duurzaam Schothorst, klik dan hier: (https://duurzaam033.nl/organization/4412/duurzaam-schothorst)

08/10/2018 / by / in
Comments